Salata de telina cu sfecla rosie si pui

Salate


Ai nevoie de:
(pentru 2 portii)

150g piept de pui
1 telina medie
1 sfecla rosie medie
condimente (sare, foaie de dafin, patrunjel verde)


Mod de preparare: 

Sfecla rosie o speli si o pui la fiert in apa cu putina sare, la foc potrivit. Fierbi sfecla cu tot cu coaja. Cand intra furculita in ea inseamna ca sfecla este fiarta, o decojesti si o dai pe razatoarea mare.

Telina o cureti de coaja si o dai tot pe razatoarea mare.

Pieptul de pui il pui la fiert cu putina sare si o foaie de dafin. Carnea este fiarta cand o poti strapunge usor cu o furculita. Carnea fiarta o tai cubulete.

Maioneza o pregatesti precum in aceasta reteta.

Intr-un bol amesteci toate ingredientele, dupa care lasi salata pentru 15 minute sa se intrepatrunda aromele.

Servesti salata de pui cu telina si sfecla rosie alaturi de paine prajita.

Sa ai o masa delicioasa!







Free Blog Counter

Niciun comentariu:

IUBESTE-MA

Copyright © Iulia Ciornei
Toate drepturile rezervate.