• Salate
Sfecla rosie o speli si o pui la fiert in apa cu putina sare, la foc potrivit. Fierbi sfecla cu tot cu coaja. Cand intra furculita in ea inseamna ca sfecla este fiarta, o decojesti si o dai pe razatoarea mare.
Free Blog Counter
Categorii: Retete cu legume, Retete cu pui, Retete cu oua
(pentru 2 portii)
150g piept de pui
1 telina medie
1 sfecla rosie medie
Sfecla rosie o speli si o pui la fiert in apa cu putina sare, la foc potrivit. Fierbi sfecla cu tot cu coaja. Cand intra furculita in ea inseamna ca sfecla este fiarta, o decojesti si o dai pe razatoarea mare.
Telina o cureti de coaja si o dai tot pe razatoarea mare.
Pieptul de pui il pui la fiert cu putina sare si o foaie de dafin. Carnea este fiarta cand o poti strapunge usor cu o furculita. Carnea fiarta o tai cubulete.
Maioneza o
pregatesti precum in aceasta reteta.
Intr-un bol amesteci toate ingredientele, dupa care lasi
salata pentru 15 minute sa se intrepatrunda aromele.
Servesti salata de pui cu telina si sfecla rosie alaturi de
paine prajita.
Sa ai o masa delicioasa!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu