• Aperitive
Cartofii in coaja ii speli bine si-i pui la fiert intr-o oala cu apa si sare. Apa din oala trebuie sa depaseasca cu 2 degete cartofii. De obicei, cartofii in coaja nu se fierb cu capac. Cand s-au fiert cartofii (ii strapungi usor cu furculita) storci apa si-i lasi sa se raceasca. Curetii cartofii de coaja si ii dai pe razatoarea mare.
Alunele prajite le maruntesti.
Free Blog Counter
Categorii: Retete cu legume, Retete cu oua, Retete cu cartofi, Retete ieftine, Retete simple
(pentru 2 portii)
5 cartofi fierti
2 oua crude
100g alune prajite
ulei pentru prajit
condimente (sare, piper, patrunjel verde)
Cartofii in coaja ii speli bine si-i pui la fiert intr-o oala cu apa si sare. Apa din oala trebuie sa depaseasca cu 2 degete cartofii. De obicei, cartofii in coaja nu se fierb cu capac. Cand s-au fiert cartofii (ii strapungi usor cu furculita) storci apa si-i lasi sa se raceasca. Curetii cartofii de coaja si ii dai pe razatoarea mare.
Alunele prajite le maruntesti.
Intr-un bol amesteci bine toate ingredientele, mai putin
uleiul.
Cu mainile udate cu apa, formezi bilute cat nucile de mari,
pe care le presezi pana ajung ca niste turtite de o inaltime de 1 cm. Aceste
turtite le prajesti pe ambele parti intr-o tigaie cu ulei incins.
Chiftelutele le servesti alaturi de salata preferata.
Sa ai o masa delicioasa!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu